alberghini architect logo

CSS3 Radio Buttons Css3Menu.com


OFFICE & COMMERCIAL

Royal Bank Plaza
Lobbies Renovation and Addition,
Toronto, Canada
(with WZMH Architects)

Royal Bank Plaza wanted to renovate the interior spaces while maintaining integrity to the original design. The scope of the design included the complete refurbishing of the two lobbies and the addition of a mezzanine at the second floor between the two towers to increase office space.

When the building was first erected, the budget did not allow for elegant finishes; consequently, painted gypsum board had been applied throughout. The renovation of the lobbies included upgrading the finishes to match the architectural vocabulary and elegance of the exterior forms and finishes.

 

 

 

 

BioGeometry® is a registered trademark of BioGeometry Energy Systems Ltd.